Din pasiunea pentru dulciurile fine, lucrate cu migala.

Ne dorim sa fim cei mai buni in arta cofetariei.

Folosim materii prime de cea mai buna calitate.

Suntem intr-o cautare continua pentru perfectiunea gustului

povestea noastra

Damarin a luat nastere in anul 2002 din pasiunea pentru dulciurile fine, elaborate, lucrate cu migala si atentie de cofetarii nostrii. Ne dorim sa fim cei mai buni in arta cofetariei, o lume care este plina de frumos si savoare.

d
cofetaria damarin despre noi

despre

deserturile noastre

D eserturile noastre nu sunt obisnuite. De-a lungul anilor am folosit materii prime de cea mai buna calitate si din dorinta de a ne perfectiona am ales furnizori premium recunoscuti pe plan international. Ciocolata pe care o folosim este folosita la cel mai important concurs de specialitate Chocolate World Master, dar si la cea mai prestigioasa scoala de cofetari din lume – Lenotre Paris.

Damarin nu este doar o cofetarie. Suntem intr-o cautare continua pentru perfectiune gustului, texturii si designului, de aceea la noi puteti gasi deserturi clasice cat si moderne, praline lucrate manual din cea mai fina ciocolata din lume si inghetata artizanala facuta doar din ingrediente naturale.

de poveste

Evenimente

Evenimentele din viata fiecaruia trebuie sa fie memorabile. Noi putem sa facem dintr-o idee, o realitate. Alege un tort de nunta, botez, aniversari sau alte evenimente private, totul imbinat cu un candy bar de poveste sau de ce nu, un gelato bar.

Pasiunea noastra pentru dulciuri nu a ramas nepremiata. In palmaresul nostru au intrat numeroase trofee importante ce ne fac sa fim mereu atenti la dezvoltarea pe plan profesional.

Te-am convins? Lasa-ne sa iti facem petrecerea de neuitat.

Locatii

Strada Horia 16, Craiova

Strada Maramureș 26A, Craiova

Bulevardul Oltenia 9, Craiova